Skip to main content

Duette

Duette

– Er dette en løsning for dig?  

Vidste du, at Duette plissegardiner nedsætter dit CO2-forbrug ?

Med Duette plissegardiner får du en gardinløsning, der forbedrer indeklimaet i dit hjem, giver besparelser på din varmeregning og nedsætter dit CO2-forbrug. Alt sammen kombineret med et stilfuldt design, der harmonerer godt med den nordiske indretningsstil.

Stofkollektionen til vores Duette plissegardin indeholder såvel klassiske farver som mere iøjnefaldende trendfarver. Samtidig er gardinet ideelt til alle vinduestyper, uanset om du har særligt høje eller brede vinduer,  vinduer med spids eller andre skæve vinkler.

Duette plissegardiner er det energirigtige valg til dine vinduer.

Ved du, hvad et Duette Plissegardin er?

Vinduerne i vores hjem er den største kilde til boligens varmetab. Med Duette kan du effektivt holde på varmen. Duette er sat sammen af to lag, der har en isolerende luftlomme mellem lagene. Ydersiden af gardinet afviser kulden, mens gardinets inderside holder på varmen.

Dit Duette plissegardin holder varmen om vinteren og beskytter også mod træk. Tests udført af laboratoriet Fraunhofer IBP i Tyskland viser, at Duette plissegardiner kan reducere varmetabet fra dine vinduer med helt op til 46 procent, hvilket giver en mærkbar besparelse på din varmeregning.

Duette Gardiner er perfekte til sommer og vinter

Om sommeren giver gardinerne mulighed for at skærme for sol og varme og holde rummene kølige. Gardinet holder således op til 78 procent af solvarmen ude i sommermånederne og efterlader rummene behagelige. Dermed er Duette plissegardiner den ideelle kombination, når du ønsker smukke gardiner med funktionelle fordele.

Gardinet er både rart om vinteren, hvor du har lettere ved at varme rummene op og i foråret og efteråret, hvor temperaturen kan svinge meget. Dit Duette® er med til at sikre en jævn temperatur, hvilket er godt for indeklimaet, da radiatorerne ellers kan danne fugt, når de arbejder ujævnt.

Dvs. med Duette Gardiner får du altså behagelige lune rum om vinteren, kølige rum om sommeren og en jævn temperatur i overgangsperioderne.

Vidste du, at Duette plissegardiner kan laves til skråvinduer, trekantede vinduer?

Duette plissegardiner er et gardin fuld af muligheder. Uanset dit vindues form og placering kan DinGardinmand hjælpe med at finde netop de gardiner, der passer perfekt til dit behov og din smag i indretning.

Har du ovenlysvinduer, trekantede vinduer eller skråvinduer. Eller måske behov for mørklægningseffekt? Med vores skræddersyede Duette plissegardiner finder du nemt en løsning på dine ønsker.

Bliv ringet op