Skip to main content
 
 
 
 
 
 
 

 Få inspiration til valg af gardiner eller solafskærmning

Skal du have nye gardiner eller noget afskærmning for solen op derhjemme eller i din virksomhed, så står du med et vigtigt valg, der skal træffes. Når du opsætter solafskærmning eller gardiner, vil det have indflydelse på rummet, og derfor er det vigtigt, at du vælger det bedste produkt og de rigtige farver.

Bliv inspireret og vælg det rette

Vi har lavet disse sider for at give dig et bedre overblik over dine muligheder. Siderne – og dermed produkterne – giver dig indblik i, hvad der er bedst til netop dig og dit hjem.

Som en naturlig del af servicen hos DinGardinmand kører vi meget gerne ud til dig, så du kan få gavn af vores mange erfaringer med valg af gardiner og solafskærmning.

Vi tager simpelthen gardinbussen med, når du bestiller et besøg. Så fortæller du om dine ønsker og tanker om produktvalg, og du får rådgivning på stedet. Det giver den bedste løsning, synes vi.

Det er dig, der skal bruge gardinerne, og det har vi stor respekt for.

Det er derfor, du vælger DinGardinmand.

Bestil besøg af gardinbussen

Vil du bestille et besøg af os og gardinbussen med det samme, så ring meget gerne allerede i dag på:
Tlf. Dan: 41 501 502 email:  dan@dingardinmand.dk
Tlf. Lars: 25 501 502 email: lars@dingardinmand.dk
– vi ser frem til at høre fra dig.

Multishade gardiner

Multishade er et spændende produkt, der kombinerer det bedste fra rullegardiner og persienner.
Multishade har to lag væv med semi-transparente striber, der kan forskydes for at regulere indkig og sollys. Flugter striberne i vævet, er der lukket for sollys og indkig. Når striberne forskydes, får du mulighed for at få lys ind og se ud.
 
Vidste du, at Multishade bliver leveret med en pæn moderne overkasse ?
Hele gardinet er indkapslet i en elegant kassette, der fås i 5 forskellige farver: hvid, beige, brun, alu og sort.

Foldegardiner

Det unikke og patenterede hejsesystem sikrer, at folderne i gardinet falder perfekt hver eneste gang og giver dig en nem og gnidningsfri betjening.
Vidste du, at du selv kan finde det stof, du vil have syet dit foldegardin af ?
Vi har i vores Gardinbus langt over 200 forskellige gardinprøver. Du vælger selv det ud, du kan lide, og så vil vi rådgive dig i, om det er det rigtige valg i forhold til rum og valg af stof.
 

Persienner

Vidste du, at man kan få persienner med forskellige lamelbredder ?

Persienner fås med 5 forskellige lamelbredder. Den mest almindelige, som du kender, hedder en 25 mm, men den fås også i 35, 50, 70 og 75 mm. En bred lamel, som f.eks en 50 mm, giver din persienne stil, og den kommer til at virke moderne. Den vil give dig et bedre udkig.

Persienner med 50 mm lameller fås nu med flotte stigebånd med dekorativ effekt.

Rullegardiner

Vidste du, at du kan vælge mellem et stort udvalg af eksklusive nedtræk og afslutninger til dit rullegardin?
Afslutningen af rullegardinet kan være den klassiske løsning med en løbegang, men man kan også vælge en dråbeformet hvid liste. Den fås dog også i mange farver. Dette giver rullegardinet en flot moderne afslutning.
 
Du kan få en eksklusiv frontprofil til rullegardinet, der skjuler det oprullede gardin og giver et flot helhedsindtryk.. Det gør bare en forskel.

Plissegardiner

Vidste du, at plissegardiner passer til stort set alle slags vinduer?

Plisségardiner fylder minimalt, når det er trukket op og kan monteres i selv de mest specielle vinduestyper, som f.eks. buede vinduer, døre, skråvinduer m.v.

Du kan vælge mellem et væld af specialmodeller, der giver dig ideelle muligheder for at regulere både lys og indkig.

De fås blandt andet, så de kan køre nedefra og op, og de kan parkere, så de kun dækker midten af dit vindue.

Panelgardiner

Vidste du, at du kan lave et hav af forskellige løsninger med panelgardiner?

Du kan selv vælge, hvor brede dine panelbaner skal være. Du kan selv bestemme stoffet. Skal det være tæt stof eller skal det være let stof, hvor lyset kan komme igennem. Valgmulighederne er mange.

Vidste du, at du kan få panelskinner med helt op til 6 spor ?

Lamelgardiner

Vidste du, at lamelgardiner findes i 4 forskellige bredder?

Lamelgardiner findes i 4 forskellige bredder. 63, 89, 127 og 250 mm.

89 er den mest brugte lamelbredde. Der er dog mange fordele ved at vælge en bredere lamel. Jo bredere lamellen er, jo færre skal der bruges til at dække dit vindue. Det betyder også, at når de er kørt til siden, fylder de ikke så meget. Er de kørt for og står åbne, er der større afstand mellem dem og derved mere lysindfald.

Gardiner

Populært kaldes gardintyper side- eller fortræksgardiner, og de fås i alskens stoftyper, der kan hænges op på stort set lige så mange typer af gardinstænger.

Hør, bomuld og andre naturmaterialer er populære i øjeblikket, fordi de passer lige i tidens lyse indretningstrend.

Duette

Vidste du at Duette plissegardiner nedsætter dit CO2-forbrug ?

Med Duette ® plissegardiner får du en gardinløsning, der forbedrer indeklimaet i dit hjem, giver besparelser på din varmeregning og nedsætter dit CO2-forbrug. Alt sammen kombineret med et stilfuldt design, der harmonerer godt med den nordiske indretningsstil.

Stofkollektionen til vores Duette® plissegardin indeholder såvel klassiske farver som mere iøjnefaldende trendfarver. Samtidig er gardinet ideelt til alle vinduestyper, uanset om du har særligt høje eller brede vinduer,  vinduer med spids eller andre skæve vinkler.

Markiser

Vi vil nyde sommeren og solen, når den endelig viser sig. Men det kan nu også være rart at kunne søge skygge ved frokosttid på terrassen eller skærme for aftenduggen eller lidt let støvregn, når vi sidder ude. Med en markise kan du nemt og fleksibelt styre, hvor meget sol du vil have på terrassen.
Vidste du, at kassettemarkisen er den absolut mest solgte markisetype, da der er rigtig mange fordele ved denne type markise fremfor en mere åben.
Alle delene i en kassettemarkise er maksimalt beskyttede hvilket giver et minimalt krav til vedligeholdelse og en længere levetid. En anden fordel ved kassettemarkiser er, at de kan integreres på facaden, så den passer netop til stilen på dit hjem.

Screen

Vidste du at du kan få screen der kan tåle en orkan ?
Vindstabile screens fra Renson er den første screen, der kan klare vindhastigheder på op til 36 m/s og kan dække et areal på 18 m² med én screen. Fixscreen® kontrollerer varmeindtrængningen samt regulerer lysniveauet, og byder på et hav af anvendelsesmuligheder. Screenen er kompakt, kan fås i forskellige modeller og leveres i alle RAL-farver med et bredt sortiment af forskellige typer duge.

Bliv ringet op