Skip to main content

Panelgardiner

Panelgardiner

– Er dette en løsning for dig?  

Vidste du, at du kan lave et hav af forskellige løsninger med panelgardiner?

Du kan selv vælge, hvor brede dine panelbaner skal være. Du kan selv bestemme stoffet. Skal det være tæt stof eller skal det være let stof, hvor lyset kan komme igennem. Valgmulighederne er mange.

Vidste du, at du kan få panelskinner med helt op til 6 spor ?

Skinner til panelgardiner fås med helt op til 6 spor. Det vil sige, at har man et langt vinduesparti vil man kunne lave panelbredde mindre ved at bruge mange spor. Dette bevirker, at panelerne ikke tager meget plads/lys, når de er parkeret. Panelgardiner kan også bruges til dem, der ikke ønsker at lukke helt for. Ved at have en enkelt panel vil man kunne flytte den rundt alt efter, hvor solen er. Det er der ikke mange andre produkter, der kan.

Vidste du, at du nemt selv kan skifte dine paneler ud ?

Alle panelgardiner er syet med et velcrobånd i toppen og en løbegang i bunden. Dette gør, at man nemt kan skifte sine panelbaner ud eller flytte rundt på dem, som man vil. Det giver også muligheden for at have en rød liggende i skuffen til jul eller en gul til påske. Der er også mange, der har et vinter- og sommersæt, da behovet er meget forskelligt fra sommer til vinter.

Ønsker du et uforpligtende tilbud, hvor jeg kommer forbi med gardinbussen og giver dig gode råd omkring stofvalg og montering, og hvor jeg tager mål og afgiver en uforpligtende pris på stedet, så gør brug af kontaktformularen i højre side.

Bliv ringet op