Skip to main content

Plissegardiner

Bliv ringet op

  Plisségardiner efter mål

  – Er dette en løsning for dig?  

  Vidste du, at plissegardiner passer til stort set alle slags vinduer?

  Plisségardiner er den optimale løsning i små rum, da de optager minimal plads. De findes i et væld af farver og varianter og kan monteres i selv de mest specielle vinduestyper – lige fra buede vinduer, døre, skråvinduer mv. Vi hjælper naturligvis gerne med hele opsætningen – fra start til slut.

  Vidste du, plisségardiner også fås til skråvinduer?

  Hvis din bolig består af rum med buede vinduer og døre eller skråvinduer, så fortvivl ej. Plisségardiner er den optimale løsning for dig. Din Gardinmand har et stort udvalg af specialmodeller, og vi hjælper gerne med både opmåling og gode råd om gardinvalg til netop dit behov.

  Justér lysindfald med et Top Down Bottom Up plisségardiner efter mål

  Vi har mulighed for at tilbyde flere varianter inden for plisségardiner. For eksempel model BB24, der kan køre nedefra og op, og som du kan parkere på halvvejen, så kun den midterste del af vinduet dækkes. Med Top Down Bottom Up løsningen kan du nemlig placere gardinet et vilkårligt sted i vinduet og give dig mulighed for at skærme for lys eller indkig samtidig med, at du stadig har lysindfald og udsyn. En ideel løsning, hvis man bor tæt på gadeplan og ikke er interesseret i, at forbipasserende skal kigge ind i dit hjem. Vi har både Top Down Bottom Up persienner og Top Down Bottom Up gardiner i vores sortiment.

  Vidste du, man kan få plisségardiner uden snoretræk?

  Plisségardiner uden snore er den sikre gardinløsning til hjem med eksempelvis små børn. Her er ingen snore, som man kan få viklet sig ind i. Plisségardiner fra Din Gardinmand betjenes blot ved at tage fat på underlisten og trække enten op eller ned. Smart, enkelt og praktisk.

  Plissegardiner up and down efter mål

  Ønsker du et uforpligtende tilbud, hvor jeg kommer forbi med gardinbussen og giver dig gode råd omkring stofvalg og montering, og hvor jeg tager mål og afgiver en uforpligtende pris på stedet, så gør brug af kontaktformularen i højre side. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte mig på tlf.: 41 501 502 og så kommer jeg ud til dig efter aftale. Jeg kommer også gerne ud aften og weekender.