Skip to main content

Rullegardiner

Bliv ringet op

  Rullegardiner

  – Er dette en løsning for dig?  

  Vidste du, at du kan vælge mellem et stort udvalg af eksklusive nedtræk og afslutninger til dit rullegardin?

   
  Afslutningen af rullegardinet kan være den klassiske løsning med en løbegang, men man kan også vælge en dråbeformet hvid liste. Den fås dog også i mange farver. Dette giver rullegardinet en flot moderne afslutning.
   
  Du kan få en eksklusiv frontprofil til rullegardinet, der skjuler det oprullede gardin og giver et flot helhedsindtryk.. Det gør bare en forskel.
   
  Rullegardiner fra Din Gardinmand har en særlig støjsvag betjening med optimal bremseevne, der sikrer, at selv store rullegardiner bliver i den ønskede position.
   
  Ønsker man rullegardiner som mørklægning, vil disse kunne fås i mange flotte farver. De kan leveres med sidesluser og i kassette. Dette gør, at du lukker 99,9 % af alt lys ude.

  Vidste du, at du kan tilpasse dit rullegardin med et lækkert nedtræk?

  Rullegardiner fås med fjeder, kædetræk og motor. Kædetrækkene fås i mange farver og kommer, så længden på dem passer til netop dit vindue. Vælger du med fjeder, fås der mange forskellige nedtrækmed kvaster i plast, stof eller snortræk. Kun din fantasi sætter grænser.

  Smarte rullegardiner efter mål

  Rullegardiner er en perfekt løsningen, hvis du ønsker flot og effektiv solafskærmning. Vi sørger for at dine rullegardiner passer perfekt. Både med hensyn til størrelsen, men også i forhold til designet. Vi har et stort sortiment, som du kan se, hvis du bestiller et besøg af vores gardinbus.

  Rullegardiner efter mål fås også som mørklægning

  Ønsker du et uforpligtende tilbud, hvor jeg kommer forbi med gardinbussen og giver dig gode råd omkring stofvalg og montering, og hvor jeg tager mål og afgiver en uforpligtende pris på stedet, så gør brug af kontaktformularen i højre side.