Skip to main content

Gardiner

Bliv ringet op

  Gardiner

  – Er dette en løsning for dig?  

  Populært kaldes gardintyper side- eller fortræksgardiner, og de fås i alskens stoftyper, der kan hænges op på stort set lige så mange typer af gardinstænger.

  Hør, bomuld og andre naturmaterialer er populære i øjeblikket, fordi de passer lige i tidens lyse indretningstrend. Men det kan også lade sig gøre at få imitationer med polyester, som man ikke skal rynke på næsen ad. Polyester er nemt at have med at gøre, hvis man vil vaske sine gardiner. Til gengæld suger de lidt lettere støv og snavs til sig end hør.

  Få styr på dine gardiner

  Nogle gardinstoffer kan ikke vaskes, men skal renses. Overvej, hvad du vil, før du køber. Tænk også på, om gardinet skal kunne mørklægge fx børnenes værelse. Den evne er nemlig ikke kun forbeholdt rullegardiner.

  Vidste du, man kan låne gardinprøver et par dage?

  Det kan være svært at forestille sig, hvordan stoffet ser ud hjemme hos dig. DinGardinamnd kører gerne ud med prøver. DinGardinmand kommer med et stort udvalg lige til din gadedør, og vi kan samtidig tage mål. Gardiner er en investering, du har glæde af hver dag, både når solens stråler bliver for skarpe, eller når du vil lukke vintermørket ude. 

  Med kvaliteter fra DinGardinmand holder investeringen i mange år. Vi bruger materialer, som er lysægte, vaskbare og modstandsdygtige. Dette, sammen med en både trendy og klassisk kollektion i alle farver og udformninger, gør os til et godt valg.

  Var det måske en idé med 2 sæt gardiner ?

  Måske skal du endda overveje at få to sæt gardiner. Et til vinterbrug og et til sommermånederne. Vinterens gardiner vil typisk være mørke, tunge og hyggelige, mens sommermodellen er let og lys.

  Vidste du, at Trevira CS er brandhæmmende gardiner?

  Vi er leveringsdygtige i kvaliteter i forskellige tætheder – fra transparente flagdug til mørklæggende metervarer. Disse benyttes bl.a. i plejesektoren, på sygehuse, hoteller og på messestande. Alle kvaliteter er certificeret og godkendt til brug på steder som ovennævnte.

  Vidste du, at et badeforhæng kan fuldende din stil?

  Badeforhæng fra DinGardinmand er et kvalitetsprodukt med fordele. Vi bruger kun polyester og microfiber-stoffer, som har en lang levetid. Stofferne er behandlet med et middel, som forhindrer jordslåethed og belægninger og kan også benyttes til gardiner/foldegardiner, så du opnår det perfekte match. Kollektionen spænder fra de vilde cirkler og farver til mere klassiske designs. Badeforhængene leveres med rynkebånd eller kovser. Alle forhæng kan leveres i specialmål fra vores systue.

  Få et godt tilbud, på gardiner efter mål i verdensklasse kvalitet!

  Ønsker du et uforpligtende tilbud, hvor jeg kommer forbi med gardinbussen og giver dig gode råd omkring stofvalg og montering, og hvor jeg tager mål og afgiver en uforpligtende pris på stedet, så gør brug af kontaktformularen i højre side.