Skip to main content

Screen

Screen

– Er dette en løsning for dig?  
Vidste du at du kan få screen der kan tåle en orkan ?
Vindstabile screens fra Renson er den første screen, der kan klare vindhastigheder på op til 36 m/s og kan dække et areal på 18 m² med én screen. Fixscreen® kontrollerer varmeindtrængningen samt regulerer lysniveauet, og byder på et hav af anvendelsesmuligheder. Screenen er kompakt, kan fås i forskellige modeller og leveres i alle RAL-farver med et bredt sortiment af forskellige typer duge.
Takket være Fixscreen®s intelligente zip-system i sidestyrskinnerne, glider screenen ubesværet op og ned, og trods sin lethed er screenen både et solidt og meget stabilt produkt, som ikke engang forvrænges under store vindbelastninger. Støjende og iturevne screens hører fortiden til!
Fixscreen® er også ideel til at skabe ventilation. I nedrullet tilstand tillader dugen luftgennemstrømning imens dugen, zip-systemet i siderne og den tætsluttende gummibundliste holder insekterne helt ude.
PRODUKT EGENSKABER
• Et gennemført og helt vindstabilt system – i alle positioner
• Leveres med enten manuel styring eller motoriseret
• Yderst støjsvagt
• Profilerne kan fås pulverlakeret i alle RAL farver
• Fås med glasfiber, polyester eller mørklægningsdug i et bredt udvalg af farver
• Udsynet bevares samtidig med at varmeindtrængningen reduceres med op til 95%
• Fås som Fixscreen® 85, Fixscreen® 100 og Fixscreen® 150
Bemærk at vi yder 7 års fuld garanti på Renson Fixscreen®
FIXSCREEN® 150 EVO er den største Fixsreen i Renson’s program med vindstabile screens. Fixscreen 150 EVO er især egnet til større vinduer og kan laves 600 cm i bredden og 600 cm i højden (dog ikke 600×600 cm). Fixscreen 150 EVO kan enten monteres som standardmontage på vinduesramme eller væg/facade, eller som indbygningsscreen.
Produktet er enestående på markedet pga. den høje kvalitet, den høje driftssikkerhed og den store garanterede modstandsdygtighed overfor vind. RENSON FIXSCREEN® 150 EVO er testet og godkendt til vindpåvirkninger på op til 130 km/h hvilket svarer til orkanstyrke  – så der er virkeligt tale om et produkt af høj kvalitet yderst godt beregnet til det danske klima.
Vi yder 7 års garanti på selve tekniken – bla. zip-princippet i sidestyrene – og 10 års garanti på lakeringen.
Vi anbefaler RENSON FIXSCREEN® 150 EVO til alt fra private boliger til store erhvervsbygninger, skoler, institutioner mm med store vinduer – især til steder hvor man har brug for den store vind-modstandsdygtighed og et produkt med lang levetid.
Ønsker du et uforpligtende tilbud, hvor jeg kommer forbi med gardinbussen og giver dig gode råd omkring stofvalg og montering, og hvor jeg tager mål og afgiver en uforpligtende pris på stedet, så gør brug af kontaktformularen i højre side.

Bliv ringet op