Skip to main content

Markiser

Markiser efter mål

– Er markiser efter mål en løsning for dig?  
Vi vil nyde sommeren og solen, når den endelig viser sig. Men det kan nu også være rart at kunne søge skygge ved frokosttid på terrassen eller skærme for aftenduggen eller lidt let støvregn, når vi sidder ude. Med en markise efter mål kan du nemt og fleksibelt styre, hvor meget sol du vil have på terrassen.

Fantastiske markiser efter mål

Vidste du, at kassettemarkisen er den absolut mest solgte markisetype, da der er rigtig mange fordele ved denne type markise fremfor en mere åben.
Alle delene i en kassettemarkise er maksimalt beskyttede hvilket giver et minimalt krav til vedligeholdelse og en længere levetid. En anden fordel ved kassettemarkiser er, at de kan integreres på facaden, så den passer netop til stilen på dit hjem.

Brug for markise i specialmål?

Alle kassettemarkiser fra DinGardinmand laves efter mål, så den passer til netop dit hjem. Markisen leveres som standard med fjernbetjent motor med mulighed for tilkobling af sol/vind/regnsensor. Vi vil altid anbefale, at man tilkøber en vibrabox “3D vind sensor”, så man altid ved, at hvis det giver uventet blæst, kører markisen ind i sikkerhed.

Markiser med lang levetid

Vi er hos os bevidste om, at din markise skal kunne holde til lidt af hvert i det danske vejr. Derfor er styrke og stabilitet vigtige egenskaber, når vi taler markiser, så vi sikrer en lang levetid. Vælg derfor markiser fra DinGardinmand og få et produkt skræddersyet til dit hjem og dine behov. Vælg mellem stoffer i utallige farver og mønstre og stel i en eksklusiv pulverlakering. Og glæd dig samtidig over nanobehandlingen, der gør stoffet og stellet modstandsdygtigt over for smuds, regn, sol og vind.

Markiser fra kendte mærker

Vi har et tæt samarbejde med den danske importør af Weinor, Renson, Varisol og Faber produkter. Derfor kan vi altid levere den bedste løsning med op til 7 års garanti på hele markisen.
Feks. kan nævnes Weinor, der har et lækkert program med 56 standard lakeringer på kassetten.
200 forskellige dug dessins.
LED lys, stærke lydsvage longlife arme og 7 års garanti.

Få et uforpligtende tilbud på markiser efter mål

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en markise, hvor jeg kommer forbi med gardinbussen og giver dig gode råd omkring stofvalg og montering, og hvor jeg tager mål og afgiver en uforpligtende pris på stedet, så gør brug af kontaktformularen i højre side.

Bliv ringet op